Modele de cauciucuri de gradina

1. cauciucuri reciclate: cauciucurile “ghiveci”, vopsite vor transforma Gradina dumneavostră Într-un décor boem și peline de culoare. La fel le puteți folosi PE post de scaune pentru a vă savura cafeaua de dimineața. Cauciucurile se pot Taia en forma Dorita cu ajutorul unui FLEX cu Panza. Altfel Nai cum sa Tai cauciucul pt ca are sarmulitele Alea si altfel Nai cum SAL Tai SAI Dai forma Dorita. Sotul meu a taiat unul si am facut o Lebada azi o vopsesc PE intérieur si e Gata. AM vrut numai sa vedem cum IASA Dar cred ca mai facem 2 si DIN cauciucuri mai mici FAC si pui de Lebada. Si in mijlocul Lor Pun ghivece cu Flori. Ce Frumos a iesit Dar Si greu de facut… IAR daca e Gradina, atunci sa ne urmam Chemarea fireasca a relaxarii. Cauciucurile, prin forma Lor specifica, sunt usor de transformationnelle in scaune sau taburete de ocazie pe care le puteti amplasa in orice Colt al gradinii.

Acestea sunt însă doar Naomi idei. Pentru cei care DAU dovadă de creativitate şi răbdare, posibilitățile sunt infinite: un cauciuc poate Lua o mulțime de forme neașteptate. Eu ma gandeam daca n-As putea folosi cauciucurile fara Alte ghivece puse à l`intérieur. Doar umplute cu pamant si puse Florile. Dar cu ce sa le astup la Fund??? Un Alt Loc propice expunerii acestor proiecte DIY reusite este gardul, adesea un spatiu cu potentiel décoratif ignorat. Granita gradinii voastre ISI va pierde acel look banal si va afisa o ESTETICA superioara. Ai nevoie de 3 lucruri: roti de cauciuc (Vechi sau Noi), Vopsea si APA. De altfel, Poti planta diverse Flori de Gradina direct in intériul cauciucurilor umplute in prealabil cu pamant. Poti suprapune mai multe cauciucuri de forma si MarimiKasahara diferite, le Poti folosi individuel, le Poti intoarce PE dos, pentru a obtine jardiniere in forma de Amfora, le Poti folosi culcate sau agatate de peretele casei – totul Tine numai si numai de imaginatia ta! Buna, eu am cumparat cauciucuri care nu mai Puteau fi folosite PT auto Dar suficient de bune PT a face trepte de urcat la Padure (terenul meu are Panta) si le-a taiat le fratele meu cu flexul in felul urmator: am pus un lemn Sub cauciuc PE Zona unde urma sa fie taiat , eu m-am urcat PE cauciuc, un picior PE o parte si celalalt PE cealalta parte astfel INCAT in momentul in care Era taiat il mentineam deschis si usor de taiat (este periculos daca se inchide in timpul taierii, se pot produire ACCIDENTE pt ca ricoseaza flexul. AM obtinut 2 jumatati semirotunde Care au fost umplute cu pamant, l-am PRESAT bine dupa care am umplut cu pamant si Zona semirotunda. Sunt necesare discuri mai groase PT Flex, se tocesc f repede.

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa Speli bine cauciucurile si sa le LASI la uscat pret de cateva Ore sau, mai bine, pentru o zi intreaga. Dupa aceea, aprovizioneaza-te Cu 2-3 pensule si cateva cutii de Vopsea in culorile pe care doresti sa le Vezi stralucind in Gradina ta.

Comments are closed.