Modele si dimensiuni boxe porumbei voiajori

Porumbeii voiajori fac parte din categoria “Columba Livia domestica”. Sunt Păsări intérieur crescute şi folosite în competiţii; ELE pot învăţa să ajungă acasă de la distanţe foarte Lungi. PE vremuri, omenii beneficiau de ajutorul porumbeilor voiajori: prin intermediul Lor, se Puteau trimite mesaje Într-un timp scurt. DIN acest motiv sunt numiţi şi “porumbei poştaşi”. Au fost utilizaţi şi în cele Două războaie mondiale. Astăzi, Creşterea porumbeilor voiajori este doar un hobby. CEI mai pasionaţi sunt germanii, belgienii, britanicii, olandezii şi francezii, însă şi în România sunt numeroşi crescători de porumbei voiajori. Se hrănește cu semințe, pe care le apucă cu ciocul și le înghite și uneori cu produse DIN panificație (pâine) în așezările umane. În dieta Lor poate să apară și MICI pietricele, nisip, cărbune, viermișori și plante. Sunt vânați și taiate Hrana pentru câini domestici, pisici, Păsări de dimensiuni Medii și mari (uliu), șobolani. Respiră prin plămâni, care sunt În legătură cu 9 Saci aerieni (pe fiecare parte) de la Care pornesc ramificații Care ajung la Oase. Porumbeii voiajori de la Rudna au Certificate Internaţional Care le atestă viteza de Zbor.

“Porumbeii voiajori pot fi dresaţi. Încep cu distanţe scurte. Îi laşi Într-un Loc, apoi EI se întorc acasă. Începi cu 120 de kilomètre tri, apoi se măreşte distanţa la 300 de kilométrage tri, la 500 de kilomètre tri, la 800 de kilomètre tri. EI ştiu unde le este Casa. Apoi, distanţa se tot măreşte “, explică Ioan Sabadis. Există diferite rase de porumbei. Porumbeii domestici își au originea în porumbeii sălbatici.

Porumbeii voiajori ştiu unde este Casa Lor, Dar se întâmplă deseori ca păsările să nu ajungă la destinaţie. Au Loc ACCIDENTE, se lovesc de Fire de înaltă tensiune, sunt atacate de Alte Păsări sau de Alte animale atunci Când aterizează. CAD şi victime oamenilor, Care îi prind. Există şi cazuri în Care se îmbolnăvesc. “De multe ori ajung răniţi acasă. AM 08h7 porumbei Care au ajuns cu picioare rupte şi cu Alte traumatisme. EI sunt fricoşi, se sperie uşor, iar Dacă se lovesc la Cap, Mor. Dacă se sperie, intră cu Capul în geamuri, se lovesc de diferite obiecte. Trebuie să ai Noroc cu EI. Columbofilul a devenit un spécialiste des Nations Unies în maratoane.

În 2015, un rési la cel mai lung Maraton, cel de la Schwerin, DIN Germania. Porumbelul a 1,132 de străbătut de kilométrat, pana la Rudna. Sabadis susţine că Pasărea a ajuns “la bază” Într-o zi şi un pic. Startul s-a dat la ora 7,00 Dimineaţa şi porumbelul a ajuns la Rudna a doua Zi, la ora 9,00. Performanţa l-a propulsat printe CEI mai Buni DIN europa. “Golumbii sunt duşi la locul de Start cu un transport Special. Sunt închişi în nişte cuşti speciale, să nu vadă nimic. Se fac Pauze doar pentru mâncare. Fiecare pasare sont un CIP la picior, poate fi urmărită tot timpul PE Traseu. Porumbeii zboară cu o viteză medie de 110 kilomètre tri PE oră.

Dacă au vânt Bun, pot atinge viteze şi mai bune. Porumbeii nu se opresc Cât timp este Lumină. Seara, se odihnesc PE acoperişurile caselor “, spune pasionatul de porumbei. Este o pasare Bună zburătoare. Zborul este înlesnit de oasele porumbelului, subțiri și Pline cu AER, (numite Oase pneumatice) Cât și de musculatura foarte dezvoltată pentru o pasare așa Mică. MISE à jour/vidéo cazul Bodnariu DIN Norvegia.

Comments are closed.